Juna & Jag

Alla inlägg den 10 juli 2009

Av Anna - 10 juli 2009 22:54


...och hoppas på SOL under vår semester som startar om 1 vecka.


Tomas, Juna och jag med hundar åker ner till Torekov för att vara där 1 vecka tillsammans med min kära mor och Johan. De har lovat att ta hand om Juna så att Tomas och jag får lite kvalitet tid med varandra, det behöver vi vill jag lova.

Sedan kommer våra älskade vänner Linda och Jonas med barn och vi tillbringar ännu en vecka i Torekov tillsammans med dem.
Vi älskar att rå om dem, vi har så roligt ihop och både Tomas och jag har börjat räkna dagarna tills vi får ses. Det var ett tag sedan nu och vi saknar dem.

Men vi hoppas på sol och varmt väder så att vi kan bada, åka på utflykter till Hallands väderö för att titta på sälarna, äta ute och bara mysa samt mycket mycket mer.

Jag tror bestämt att jag måste sol-dansa en del.


Nu är det natt och i morgonbitti tidigt åker vi iväg och seglar med Pappa och Katti, undra vad Juna kommer att tycka om det.

Lämnar en rapport i morgon kväll.


Natti!

Anna

Av Anna - 10 juli 2009 20:09


 


PMS, jag säger bara PMS...så idag kom den, den berömda mensen och därmed en förklaring till varför allt känts extra jobbigt.

Jag är en eldsprutande drake, en ledsen eldsprutande drake men nu vet jag att det mildras om bara ett par dagar och det känns tryggt.


Tack för era vänliga ord kära vänner, det känns så bra att ha er kloka mammor att rådfråga och lyssna till, TACK!


Kram Anna

Av Anna - 10 juli 2009 09:28


Ja, det heter så och stämmer överens fullkomligt.
Att ställa upp för sina vänner när det även går nedför, trots att man själv har det körigt, om än bara för att lyssna, det är för mig vänskap.


Med nedanstående bild vill jag tacka mitt hjärtans vänner som alltid ställer upp med tid för mig och mina funderingar.
Jag tackar er ödmjukast, ni vet vilka ni är.


Ovido - Quiz & Flashcards