Juna & Jag

Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Ledsen liten tjej

Av Anna - 10 december 2008 21:49


Hela dagen i dag har Juna varit ledsen och även hela kvällen, hon har inte alls varit sig lik.

Hon har gnällt och fällt stora krokodiltårar. Tyvärr har det också varit en dag då jag inte kunnat vara så medvetet närvarande, jag har varit tvungen att jobba men hon har varit med. Ibland undrar jag dock om det inte skulle vara bättre att hon inte är med mig de tillfällena.

Nu ställde iofs en snäll morfar upp och lekte och bar omkring på Juna medans jag jobbade men det kändes stressigt både för mig och Juna, tror jag.

Juna är 7 månader och hon känner inte igen de människor runt henne som hon inte träffar varje vecka. Vi kan inte begära av ett spädbarn att de ska göra det. Hon är mycket "mammig" just nu och gråter så fort jag försvinner bakom hörnet hemma. Det blir mer och mer påtagligt att hon nog snart kommer att bli blyg.
Mammans lilla unge, min älskade lilla bebis, jag blir ledsen när du är ledsen även om det går över.

Kvällen avrundades dock med PREMIÄR för korv och potatis, Juna försökte äta de små bitarna alldeles själv, hon kämpade tappert men fick avrunda middagen med en mycket aromatisk vällingflaska med fin årgång;-)


 Nu är det läggdags, trött som en åsna ( om de nu är tröttare änandra djur), prinsessan sover redan.


Gonatt & Kram

Anna & Juna












gfgffd

 
 
Anna Trolle

Anna Trolle

11 december 2008 12:07

Hejsan

Mmmm korv och potatis låter gott, tänk att Juna blivit så stor och börja äta "riktig" mat. Snart kommer hon nog rata burkmaten när hon vet vilka smarriga små korvbitar mamma kan servera istället :-)

Kunde nästan se på Juna sist att hon börjar bli lite blyg så det gäller att passa på att krama och pussa på henne nu- snart kanske jag bara får kela med henne när hon är i mammans famn.

Kan bara nicka och hålla med att det absolut kommer vara mer avstressande både för dig och Juna om du kan göra jobb eller annat, som kräver din tid mycket, på egen hand- ibland är det svårt att vara på två ställen samtidigt även fast man många gånger försöker dela på sig :-)

Märta och hälsar att hon inte tyckte det var någon idèe i natt att hälsa på hos mamma eftersom hon ändå skulle fått ta madrassen så då var hennes egna säng ett bättre alternativ men däremot så tyckte storebror att han kunde pröva at tassa in till mamma så jag får väl ta en madrass till för säkerhets skull på andra sidan sängen ha! ha!

I morse sa Gösta
- var är Jula? (inte felstavat)
- hon var så trött igår så hon får komma en annan dag, svarade jag
- men mamma, hon kan sova i min säng- då kanske hon blir pigg, är det så?
- bebisar vill gärna sova hemma älskling
-jaha (besviken i rösten)

Många kramar från oss// Anna, Gösta & Märta

http://www.simplesite.com/trolle

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 15 november 2010 22:05

  www.junaochjag.blogspot.com   VÄLKOMNA!

Av Anna - 16 maj 2010 23:52

  Det har tagit 1 vecka att samla krafterna efter detta enormt lyckade 2 årskalas.Kvällen innan hade vi dessutom släkten här och all mat, bröd, kakor, bullar ja allt var hemmagjort. Jag är mäkta stolt över Tomas och mina matkunskaper;)Juna, vår lil...

Av Anna - 9 april 2010 18:44

Positiv, javisst...kan det bli värre än att vakna upp annandagpåsk med ett täcke på 8 cm nysnö som kommit under natten. Faktum är att jag trodde på allvar att jag skulle få ett hysteriskt anfall...börja kasta skor omkring mig, slita av mig håret (ja ...

Av Anna - 1 april 2010 17:16

Årets påskfotografi fick nästan Tomas och mig att bli osams...Alla sprang åt olika håll och hucklena åkte på sned, föll av eller revs av med flit.Och när vi sedan var klara med fotograferingen eller rättare sagt när vi gav upp då bröt vår älskade ...

Av Anna - 29 mars 2010 14:47


   (Juna 5 månader)   Nu händer det grejor minsann...Prinsessan talar som mest 5 ords meningar.I fredags stod jag och fixade i ordning en mysig fredagsmiddag. Juna sysselsatte sig själv med div saker och rätt som det är kommer hon in till mi...

Ovido - Quiz & Flashcards