Juna & Jag

Direktlänk till inlägg 3 december 2008

Ilsket röd

Av Anna - 3 december 2008 23:44

Ingen bra början på veckan för mig och Juna.

Jag har känt mig hängig med yrsel och huvudvärk och Juna har eksem i stjärten som vi idag åkte för att visa upp på BVC.
Hon är verkligen jättegullig med oss, vår BVC kontakt, vi fick mycket tips och råd med oss hem + 2 olika salvor. Det är inte alldeles enkelt det här med ”röda stjärtar”. Jag trodde jag var en sån där lyckligt lottad mamma som sluppit blöjeksem och annat men icke sa nicke. Juna reagerar på något som vi inte än vet vad det är, antingen blöjan, maten hon äter eller så är det svamp…vi kör nu uteslutningsmetoden. Vi har bytt blöjmärke, nästa sak vi tar bort är mat med tomat i, sedan provar vi medel mot svamp.
Men vad tålig hon är min lilla fröken, hon verkar inte direkt besvärad av den ilsket röda huden. Så nu håller vi tummarna att det ska lägga sig så att mamman slipper ägna all sin lediga tid i tvättstugan, för eftersom hon måste luftas allt som oftast så blir det en himla massa nerpinkad tvätt men men vad gör väl det…hon har en underbar mormor som kommer på lördag och hon älskar att tvätta så jag tänkte vara snäll och spara all tvätt till dess. *Skojja bara , mamma*.

Juna kryper nu, hipp hipp hurra.
Hon tar små försiktiga steg framåt, ett i taget och sedan lägger hon sig ner för att snart resa sig igen och krypa 1 steg…så ofantligt söt.
Bildbevis…på sötheten alltså;-)

Hörrni, önskar eder alla en fröjdefull 2:a adven sådär lite i förskott…


Massor av kramar
Anna & Juna

 
 
Anna, Gösta & Märta

Anna, Gösta & Märta

4 december 2008 07:43

Heja Juna- nu får mamma se upp när du får upp farten på krypandet och så envis och målinriktad liten tjej du är så kommer det inte dröja länge förren du vill häva dig upp och stå mot alla möbler och dyl....även mot sånt som inte är så stadigt att ta tag i så mamma kommer får hjärtat i halsgropen många gånger....

Vilken söt liten tomte-nissa du är, **puss**

Hoppas stjärten snart blir bra igen så att mormor inte behöva jobba heltid hos er...eller föresten det vore väl inte så dumt? :-)

Vi vill se bildbevis på att du kryper, åh vad Gösta och Märta kommer bli glada när du kan hänga med dom i svängarna lite mer, så träna nu ordentligt.

Kram kram från oss

http://www.simplesite.com/trolle

 
Märta

Märta

4 december 2008 07:54

Hej Juna

Åh vilka fina tofsar du har, själv så får mamma inte upp ett hårstrå i en tofs får jag är numer kortklippt....mamma säger att mitt hår ska vara kort tills det blivit tjockare och sen får det växa igen och då kan jag bli lika fin som dig i håret- jag som älskar Pippi Långstrump vill ju gärna ha flätor, orättvist!

http://www.simplesite.com/trolle

 
Linda

Linda

4 december 2008 19:25

Gud vad söt hon är i sina lilla tomteluva. Men det e klart, vad klär inte en skönhet :-D. Jag har försökt få på Clara en så vi kan ta lite julkort, men hon bara tvärvägrar. Hon är rädd om håret säger hon, endast tre år, var ska detta sluta.

Kramar från oss

http://lindis79.blogg.se

 
Ingen bild

Linda med familj

5 december 2008 12:37

Nejmen usch då ...röda prickar i rumpan kan vara RIKTIGT jobbigt ,fråga SAGA hon vet :) I flera månader kämpade vi med olika krämer & att lufta rumpan så ofta som möjligt...inte hjälpte detta 6 inte var det konstigt heller då vi gottade oss i amssor av mat samtidigt som innehöll tomat:(starka saker :))
SÖT som socker är du lilla Juna & vi skanar er alla!
Kramar från Linda med familj

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 15 november 2010 22:05

  www.junaochjag.blogspot.com   VÄLKOMNA!

Av Anna - 16 maj 2010 23:52

  Det har tagit 1 vecka att samla krafterna efter detta enormt lyckade 2 årskalas.Kvällen innan hade vi dessutom släkten här och all mat, bröd, kakor, bullar ja allt var hemmagjort. Jag är mäkta stolt över Tomas och mina matkunskaper;)Juna, vår lil...

Av Anna - 9 april 2010 18:44

Positiv, javisst...kan det bli värre än att vakna upp annandagpåsk med ett täcke på 8 cm nysnö som kommit under natten. Faktum är att jag trodde på allvar att jag skulle få ett hysteriskt anfall...börja kasta skor omkring mig, slita av mig håret (ja ...

Av Anna - 1 april 2010 17:16

Årets påskfotografi fick nästan Tomas och mig att bli osams...Alla sprang åt olika håll och hucklena åkte på sned, föll av eller revs av med flit.Och när vi sedan var klara med fotograferingen eller rättare sagt när vi gav upp då bröt vår älskade ...

Av Anna - 29 mars 2010 14:47


   (Juna 5 månader)   Nu händer det grejor minsann...Prinsessan talar som mest 5 ords meningar.I fredags stod jag och fixade i ordning en mysig fredagsmiddag. Juna sysselsatte sig själv med div saker och rätt som det är kommer hon in till mi...

Ovido - Quiz & Flashcards