Juna & Jag

Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Anna - 26 maj 2009 22:14



Detta vilda rufs fick i dag möta saxen för femte gången men i dag hos en professionell frisör. Mamma tvingade frisören att klippa en kort sommar frisyr, lätt att sköta och bra att svettas i;-) De små, sandrefärgade lockarna fick flyga all världens väg och faktiskt så gjorde det inte så mycket då jag tycker att närvaron varit si så där. Vid hög luftfuktighet har de varit närvarande man annars så har det varit riktigt dåligt. Rufset däremot har visat en stadig närvaro;-)


Såhär illa tyckte Juna inte att det var, hon var faktiskt på ett strålande humör så frisören fick slita, vill jag lova, för Lilla Juna satt inte still mer än ett par sekunder i taget.

Vilken härlig dag vi haft i dag, värmen, solen, en underbar sommar dag. Till Juna tog jag fram badbaljan, satt ut den på verandan så fick hon plaska bäst hon ville. Ner och upp ur baljan med en väldans fart, gick det hela tiden. Alla saker skulle i baljan och ur baljan, hon slet som en liten ettermyra. Hon sysselsätter sig själv mycket bra, prinsessan, vilket är skönt när man som mamma vill ta sig en kopp te och slappna av en liten stund i solen.

Annars går allt i 190 knyck just nu...hon är så aktiv och är överallt och ingenstans. Hon river och sliter i allt, når numer det mesta och smakar på allt...pust pust jag hinner inte med i svängarna.

Jag har den sista tiden även behövt tänka på hur jag är med och mot Juna, på gränser och på olika sätt att lösa våra konflikter. Ja, jo de har redan kommit..envisa som synden båda två.
Jag har ett par bra vänninor som är riktigt bra att tala med om sina barn och det är alltid mycket intressant att prata om sina och andras barn för jag lär mig något nytt, varje samtal och varje dag.


Slutligen en bild på Juna och en valp vi träffade på klubben, Juna utbrast:
-Heeeeeeej, med sin ljuvligaste stämma när hon fick syn på den. Hon älskar verkligen hundar;-)

 


Nu är ögonlocken tunga igen och det är dags att krypa till kojs!

Puss och go natt!


Anna & Juna

Ovido - Quiz & Flashcards