Juna & Jag

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Kan själv ju....

Av Anna - 15 februari 2009 22:35



 



Ja, vad ska jag säga, lyckan bara strålar i ögonen. Det är så härligt att få äta själv och kladda hur mycket jag vill;-)
Det är mycket jag kan själv nu...redan...vill hålla skeden själv, dricka själv ur sin mugg och mammas temugg OCH vill behålla alla skatter jag hittar i form av små barr eller hundhårstuss, dessa vill jag behålla alldeles själv. Jag blir vansinnig när mamma kommer och tar dessa juveler ur min hand.


Just nu bits jag mycket, mesta dels biter jag mamma, små kärleksbett som visserligen gör ont men som är fulla av kärlek, värme och ömhet.
Pappa biter jag aldrig, han får inte ens pussar (läs slickar) för hans skägg sticks så mycket att jag vänder bort huvudet bara han närmar sig.

Jag har blivit lite blyg, det märks inte så mycket men ibland kan jag brista i gråt när framförallt stora starka karlar pratar högt eller tittar länge på mig.
Sist det hände så kom min kompis Jennifer, som är lite äldre än mig, till undsättning, hon kramade mig så att jag inte var ledsen längre. Hon är så snäll och söt.

Jag drömmer också mycket nu, så mycket att jag ibland vaknar och känner mig rädd och ledsen, och då gäller bara mamma. Jag vill bara vara hos mamma, annars blir jag ännu mer rädd och ledsen. Hon brukar lägga mig på sitt bröst, vagga mig långsamt och nynna:
- Vargen ylar i vargabo, han vill men kan inte sova....
Det är så mysigt att få somna där på hennes bröst och kramas och lukta på varandra. Men annars så sover jag i min egen säng, varje natt och jag är trygg där men eftermiddagsluren brukar mamma och jag ta ihop i mammas säng och då passar vi på att mysa ordentligt.


Faktiskt så har jag blivit lite snällare mot hundarna, Lilla Olle brukar jag iofs så och då ta tag i benet på så att han skriker högt men då blir mamma OCH pappa arga såjag brukar inte göra det så ofta länge, bara när jag blir väldigt exalterad. Annars så brukar jag och Olle leka, han brukar dra av mig strumporna, han kampar och drar, han har en otrolig kamplust. Det kittlas otroligt mycket när Olle drar av mig strumporna så då skrattar jag högt. Annars så älskar jag när Ella bär på mina leksaker, det ser så himla kul ut...jag har tydligen humor säger de, vad nu det är;-)


I dag har jag varit med mamma hos mormor och morfar-Johan, vi har varit och fikat i "Skrapan" och jag fick en jättefin body av mormor från GRANIT och vet ni vad vi lämnade in min overall från "Polarn och Pyret", för den hade för stor huva och det kunde tydligen innebära kvävningsrisk, så trots att jag vuxit ur den fick vi lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. Mamma valde ut en klänning till mig som jag kab växa i.
Stor puss och Kram till mormor och morfar-Johan somalltid är så snälla med oss!!!

Natti natti

Juna & Anna 

 
 
Anna Trolle med familj

Anna Trolle med familj

17 februari 2009 15:42

Åh, det var ett tag sedan mitt köksbord såg så kladdigt ut (nästan så jag saknar det) ...föresten så var det inte bara bordet, utan stol och golv också som fick smaka av maten :-) men å andra sidan nu har det nästan börjat om när barnen håller på att lära sig att äta med kniv och gaffel- bäst att se upp för flygande matbitar!

Juna, lilla sötnosen- vad gulligt att Jennifer tar hand om henne så fint!

Kram från oss

http://www.simplesite.com/trolle

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 15 november 2010 22:05

  www.junaochjag.blogspot.com   VÄLKOMNA!

Av Anna - 16 maj 2010 23:52

  Det har tagit 1 vecka att samla krafterna efter detta enormt lyckade 2 årskalas.Kvällen innan hade vi dessutom släkten här och all mat, bröd, kakor, bullar ja allt var hemmagjort. Jag är mäkta stolt över Tomas och mina matkunskaper;)Juna, vår lil...

Av Anna - 9 april 2010 18:44

Positiv, javisst...kan det bli värre än att vakna upp annandagpåsk med ett täcke på 8 cm nysnö som kommit under natten. Faktum är att jag trodde på allvar att jag skulle få ett hysteriskt anfall...börja kasta skor omkring mig, slita av mig håret (ja ...

Av Anna - 1 april 2010 17:16

Årets påskfotografi fick nästan Tomas och mig att bli osams...Alla sprang åt olika håll och hucklena åkte på sned, föll av eller revs av med flit.Och när vi sedan var klara med fotograferingen eller rättare sagt när vi gav upp då bröt vår älskade ...

Av Anna - 29 mars 2010 14:47


   (Juna 5 månader)   Nu händer det grejor minsann...Prinsessan talar som mest 5 ords meningar.I fredags stod jag och fixade i ordning en mysig fredagsmiddag. Juna sysselsatte sig själv med div saker och rätt som det är kommer hon in till mi...

Ovido - Quiz & Flashcards